7. seminar/radionica Mreže jedinica sustava osiguravanja kvalitete na visokim učilištima u RH (CroQAnet)

Sastanak Mreže jedinica sustava osiguravanja kvalitete na visokim učilištima u RH – CroQAnet održan je u petak, 21. listopada 2022. godine u Zagrebu, u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Događanje je okupilo članove Mreže i djelatnike visokih učilišta zadužene za unutarnje osiguravanje kvalitete, a tema susreta bila je razmjena iskustava u unutarnjem vrednovanju sustava osiguravanja kvalitete visokih učilišta.

Iskustva svojih visokih učilišta predstavile su prof. dr. sc. Renata Baličević, pročelnica Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, doc. dr. sc. Ana Bukvić, predsjednica Povjerenstva za unutarnju prosudbu Sveučilišta u Zadru i izv. prof. dr. sc. Sanja Kalambura, prof. v. š., prodekanica za znanost Veleučilišta Velika Gorica.

U radioničkom dijelu, sudionici su imali priliku razgovarati o trenutačnim izazovima s kojima se susreću i prilikama za poboljšanje upravljanja internom kvalitetom visokih učilišta.

Prezentacije:

Program

Skip to content