Uvjeti korištenja

Breadcrumbs

Svi sadržaji i fotografije objavljene na webu Hrvatska mreža jedinica za osiguravanje kvalitete visokih učilišta vlasništvo su  članica Hrvatske mreže jedinica za osiguravanje kvalitete visokih učilišta. Pri objavi i prezentiranju materijala preuzetih s ovog weba obavezno je navesti izvor i objaviti link na web Hrvatske mreže jedinica za osiguravanje kvalitete visokih učilišta (pr. preuzeto s croqanet.azvo.hr).

Bilo kakvo reproduciranje ili distribucija slika i tekstova sadržanih na ovim web stranicama u komercijalne svrhe dozvoljeno je samo uz prethodno pismeno odobrenje vlasnika autorskih prava.

 Hrvatska mreža jedinica za osiguravanje kvalitete visokih učilišta nastoji informacije na ovim stranicama održavati točnim i potpunim, ali ne preuzima odgovornost za istinitost i potpunost istih kao niti za sadržaj stranica vanjskih linkova.

 Hrvatska mreža jedinica za osiguravanje kvalitete visokih učilišta ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem linka s ovog weba.

 Hrvatska mreža jedinica za osiguravanje kvalitete visokih učilišta zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice te uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.